Doorgaan naar hoofdcontent

Rust zacht ISDN - De markt komt in beweging

De kogel is door de kerk: KPN heeft besloten om per 1-9-2019 te stoppen met meervoudig analoge lijnen en met ISDN1 en ISDN2 verbindingen. Hierdoor moeten veel klanten die nog massaal gebruik maken van deze diensten (voor onder andere vaste telefonie en pin- en alarmlijnen) overstappen op een nieuwe, op IP gebaseerde, technologie.

U als zakelijke klant zult voor die tijd een keuze moeten maken uit de (vele) opties die er zijn.

Onlangs is één van de partners van Value360 gekomen met twee zeer aantrekkelijke overstap mogelijkheden:

De eerste mogelijkheid kunt u inzetten, wanneer u uw eigen telefooncentrale wilt behouden. Het aanbod is dan overstappen op bellen via een dedicated IP verbinding. Met behulp van een converter wordt uw centrale aangesloten op deIP verbinding. Het voordeel kan oplopen tot wel 20% besparing op uw vaste telefoonverkeer. Inclusief de IPverbinding en onbeperkt bellen.

De tweede optie kunt u inzetten wanneer uw telefooncentrale ook aan vervanging toe is. Dan is het aanbod om over te stappen op hosted telefonie (telefonie uit ‘de cloud’) tegen dezelfde kosten als wat u nu aan verkeerskosten betaalt. U krijgt dus feitelijk de hosted telefonie dienstverlening er gratis bij! Tevens vallen de eenmalige kosten voor installatie en toestellen - afhankelijk van het aantal seats - geheel of voor een groot gedeelte weg.

Nu heeft deze partij snel ingespeeld op de veranderingen in de markt. Er zijn echter meer (ook zeer aantrekkelijke) alternatieven.

Value360 kan de alternatieven voor u op een rijtje zetten. Als u nog gebruik maakt van analoge lijnen of ISDN 1-2 verbindingen dan is het raadzaam om serieus na te gaan denken over een alternatief. Wilt u daarbij geholpen worden dan staan de mannen van Value360 graag voor u klaar. Stuurt u in dat geval een mail naar info@value360.nl of bel ons op nummer 085-0640360.

Reacties

Populaire posts van deze blog

Digitale transformatie faciliteren met de BusinessITScan ®

Hoe digitaal getransformeerd bent u eigenlijk al?
Naast telefonie, cloud en internetverbindingen spelen nog veel andere thema’s om een organisatie digitaal te transformeren. Weet u bijvoorbeeld hoe u meer profijt kunt halen uit uw automatisering? hoe u uw organisatie klaar moet maken voor de AVG? of hoe u kunt zorgen dat IT uw organisatie beter faciliteert? 
Value360 kan u faciliteren om snel en glashelder antwoord te krijgen op deze en andere relevante vragen en om inzicht te krijgen in de stand van zaken binnen uw organisatie.  Het doorlopen van de BusinessITScan ® biedt u snel en compleet inzicht in de verbeterpunten op de zes belangrijkste IT-succesfactoren, zonder eerst een duur en langdurig adviestraject te moeten doorlopen.
U kunt zich via deze link online registreren voor een kosteloze sneakpreview, en u kunt, wanneer u dat wilt, daarna gemakkelijk meerdere collega’s uitnodigen om ook hun meningen te geven.
Het automatisch gegenereerde adviesrapport dat volgt, voorziet u meteen van…

Gestolen minilader teruggevonden dankzij Viloc LoRaTag

De Roo Works, gespecialiseerd in verhuur van werkmaterieel, heeft de afgelopen 2 jaar veel last van diefstal. Twee weken geleden kwam een sabotagemelding van het volgsysteem binnen bij de AlarmServiceCentrale van Allsetra. Doordat de machine ook uitgerust was met een verdekt gemonteerde Viloc LoRaTag kon de machine worden getraceerd in Limburg. Vervolgens heeft de recherche van Tracer de machine veilig gesteld en teruggebracht bij de eigenaar. 

"Ik ben hartstikke blij dat de minilader weer bij ons terug is", aldus Toine de Roo, eigenaar van De Roo Works. Telecombinatie zakelijk, een grote onafhankelijke aanbieder van zakelijke telecom, IoT, Energie en ict-diensten, is afgelopen jaar een strategische samenwerking aangegaan met Allsetra. Met de introductie van de Viloc LoRaTag lopen zij voorop in de markt. Deze tag is namelijk het eerste product in Nederland dat op grote schaal gebruik maakt van het LoRa netwerk. De tag helpt om gereedschap, verhuurde producten en overige waar…

Klassikale training - “Privacy Officer in de praktijk”

25 mei treedt de nieuwe AVG in werking. Organisaties kunnen het zich niet permitteren om niet iemand te hebben, die weet om te gaan met de problematiek rond privacy. Denk aan de aandacht van de media voor dit onderwerp met het risico op reputatieschade, aan de meldplicht Wet Datalekken of de verhoogde boetes, aan de bewerkersovereenkomsten die steeds vaker geëist worden en aan de verplichting om een Privacy Officer in dienst te hebben.

Hoe pas je echter deze complexe materie in de praktijk toe?

In samenwerking met Quality Mentor organiseert Value360 de 2 daagse training  “Privacy Officer in de praktijk”. Deze wordt nu nog enkele kere gegeven. Reserveer daarom nu uw plaats voor:
8/9 mei te Akersloot: Er is zijn nog enkele plekken voor deze training15/16 mei te Houten: Volgeboekt7/8 juni te Zwolle: Er zijn nog voldoende plekken beschikbaar
Deze cursus is ontwikkeld voor iedereen die verantwoordelijkheid heeft gekregen voor verwerking en bescherming van persoonsgegevens, maar nog op zoek is …